Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed

40 ron

Bureţi de vase din oţel inoxidabil DISH DROPS

Bureţi de vase din oţel inoxidabil DISH DROPS
  • City: constanta
  • State: Constanta
  • Telefon: 0722239921
  • Listed: Thursday, 17-Jan-2013, 22:18
  • Expires: This ad has expired

Description

Îndepărtaţi alimentele gătite şi grăsimea fără zgârieturi! Bureţii de vase din oţel inoxidabilDISH DROPS SCRUB BUDS sunt fabricaţi din oţel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la rugină şi sunt versatili, durabili şi reutilizabili. Sunt perfecţi chiar şi pentru curăţarea depunerilor de pe roţi şi scule şi a alimentelor uscate de pe tigăile fără finisaj oglindă, grătare şi rotisoare.
• Bureţii de vase din oţel inoxidabil DISH DROPS SCRUB BUDS pot fi utilizaţi pentru a curăţa o varietate de articole precum pahare, grătare şi chiar roţi şi scule.
• Sunt excelenţi pentru curățarea fructelor şi a legumelor şi pot fi folosiţi în siguranţă pe vasele de gătit din oţel inoxidabil iCook™ şi pe alte vase de gătit ne-emailate fără zgâriere sau deteriorare.
• Bureţii de vase din oţel inoxidabil DISH DROPS SCRUB BUDS durează de patru ori mai mult decât cei obișnuiți din metal.
• Se clătesc uşor şi sunt siguri pentru maşina automată de spălat vase.
Bureţii de vase din oţel inoxidabil DISH DROPS pot fi utilizaţi atât în interior cât şi în exterior. Sunt suficient de delicaţi pentru a spăla vasele fără să zgârie şi suficient de puternici pentru a îndepărta murdăria, rugina şi grăsimea din atelier şi alimentele uscate de pe grătar.
• Pe vasele de gătit: a se folosi împreună cu detergentul lichid concentrat pentru vase DISH DROPS . După utilizare, întindeţi buretele, clătiţi-l bine şi lăsaţi-l să revină la forma iniţială.
• Pe scule, grăsime şi depuneri: depuneri: folosiţi cu detergentul adecvat şi clătiţi conform instrucţiunilor de mai sus.
Ţineţi seama de următoarele:
• Dacă utilizaţi bureţii de vase din oţel inoxidabil DISH DROPS SCRUB BUDS pe scule din exterior, roţi sau rugină, nu-i reutilizaţi pe vase de gătit sau legume deoarece pot conţine reziduuri de contaminare.

Produsele AMWAY sunt fabricate in SUA, foarte concentrate – se utilizeaza in cantitati foarte mici sau diluate conform instructiunilor.
Majoritatea produselor Amway au un termen de valabilitate de 36 de luni. Pentru cele care nu se înscriu in această categorie, data expirării este precizată conform legii.
De asemenea, în condiţiile legii 178/2000, fiecare lot de produse comercializate este verificat zilnic pentru conformitate cu condiţiile impuse la punerea pe piaţă.

Expediere prin Posta romana: 10 lei

No Tags

1669 total views, 1 today

  

Listing ID: 14450f839e39c44a

Report problem

Processing your request, Please wait....
Reparatii frigidere Bucuresti

20 lei

Reparatii frigidere bucuresti

Frigotehnist autorizat execut reparatii frigidere, combine frigorifice si congelatoare la domiciliul clientului in toate sectoarele din bucuresti. se ofera garantie pentru piesele inlocuite. tel.0737.444.337 pret: […]

1608 total views, 1 today

528780.jpg

400 ron

Scule electrice hand-werkzeug

Scule electrice hand-werkzeug set sigilat: polizor unghiular, bormasina cu percutie, ferastrau vertical, masina de gaurit si insurubat cu acumulator, surubelnita cu acumulator, suflanta aer cald1500w, […]

1597 total views, 1 today

Centrale electrotermice cu ionizare. Pana la 30% economie

30

Centrale electrotermice cu ionizare. pana la 30% economie

Centrala intergrata cu pompa sis sistem de comanda. puteri diferite. cu 30% mai eficiente decat cele cu rezistenta. vezi pe site ellasystems.com detalii la telefon […]

1740 total views, 0 today

Aer Conditionat

Oferta completa de aparate de aer conditionat

Oferta completa de aparate de aer conditionat la preturi de importator, 5 ani garantie, clasa a, livrare si instalare gratuita si cu accesorii de montaj […]

1534 total views, 0 today

Detergent universal L.O.C.

40 ron

Detergent universal l.o.c.

Produsul nostru lider în vânzări în întreaga lume conţine ingrediente naturale pentru curăţarea zilnică a suprafeţelor. formula concentrată nu conţine fosfaţi, acizi tari sau înălbitor […]

1669 total views, 1 today

Leave a Reply

To inquire about this ad listing, complete the form below to send a message to the ad poster.

Best Classipress Child theme

Click here to purchase Jibo

Other Appthemes Themes

  • Premium WordPress Apps
  • AppThemes - Premium WordPress Themes
  • ClassiPress - Premium Classified Ads Theme
  • Clipper - A Coupon Management Application Theme for WordPress created by AppThemes