Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed

1,450

Antrenamentul mintii si corpului prin biofeedback

Antrenamentul mintii si corpului prin biofeedback
Antrenamentul mintii si corpului prin biofeedback - Image 1Antrenamentul mintii si corpului prin biofeedback - Image 2Antrenamentul mintii si corpului prin biofeedback - Image 3Antrenamentul mintii si corpului prin biofeedback - Image 4
 • City: Bucuresti
 • State: Bucuresti
 • Telefon: 0762217910
 • Listed: Wednesday, 13-Feb-2013, 20:29
 • Expires: This ad has expired

Description

In viata, lucrul cu emotiile merge in mana cu lucrul cu energia. Multe dintre blocajele care apar de-a lungul meridianelor sunt create sau au legatura cu emoţiile negative. Practicand transformarea emotiilor invatam sa ascultam mai bine corpul si sa intram in legatura cu emotiile noastre, pozitive sau negative. Dezvoltarea energiilor virtutilor ajuta la eliminarea blocajelor, incurajeaza procesul de vindecare si sporeste energia.

In 2003 Imperial College, Londra, a publicat o lucrare in care spunea ca tehnica l-ar putea ajuta pe un elev sa işi creasca capacitatea muzicala cu 17% – echivalentul unei note. Cercetatorii de la NASA au folosit biofeedback-ul pentru a-i ajuta pe copii sa-si mareasca campul atentiei.

– Acest aparat de biofeedback te ajuta sa iti corectezi anumite functii fiziologice precum si sa iti dezvolti abilitati comportamentale si psihologice in toate cele patru domenii ale vietii: social, financiar, familial si spiritual, monitorizand o serie de date fiziologice care sunt redate atat ca informatie propriu – zisa cat si ca animatie sub forma de joc. In acest fel omul invata sa isi controleze emotiile, gandurile si reactiile fiziologice in relationarea cu mediul ambiant si cu propria persoana.

– Primul biofeedback din viata noastra este oglinda pe care o folosim inca de cand suntem copii. Aceasta ne ajuta sa ne reflectam propria realitate exterioara si astfel sa o putem aranja si imbunatatii ca imagine si expresie de sine (haine, fata, par, etc.) reusind astfel sa ne simtim bine cu noi. Atunci cand ne simtim bine cu noi si cei din jurul nostru, familie, prieteni, cunoscuti, colegi, angajati, se vor simti bine langa noi.

– La fel noi folosim acest aparat biofeedback si monitorul calculatorului pe post de oglinda virtuala in care ne reflectam realitatea noastra interioara – emotii, ganduri, instincte, comportamente, reactii – corectandu-o, imbunatatindu-o si antrenandu-o pentru a deveni mai buni, mai expresivi, pentru a ne reprezenta si promova imaginea si interesele mai bine.

– Biofeedback-ul este un program de antrenare a comportamentului care invata o persoana cum sa controleze mai bine anumite reactii care de obicei se afla in afara controlului constient, precum ritmul cardiac, tensiunea arteriala, tensiunea musculara si transpiratia.

No Tags

1103 total views, 1 today

  

Listing ID: 307511bb34030fac

Report problem

Processing your request, Please wait....

Medical support – aparatura medicala

Compania medical support pune la dispozitie aparatura medicala pentru clinici si cabinete medicale – solutii pentru insuficienta venoasa, obezitate, controlul greutatii, stres oxidativ.

755 total views, 0 today

250 ron

Vand lucrare diploma scoala postliceala sanitara

Vand lucrare diploma scoala postliceala sanitara :”ingrijirea pacientului cu tromboflebita” pret 250 ron tel 0725043708

1320 total views, 0 today

150 ron

Vand lucrari diploma scoala postliceala sanitara

Vand 3 lucrari de diploma pentru scoala postliceala sanitara: “ingrijirea pacientului cu diabet zaharat”, “ingrijirea bolnavei cu fibrom uterin”, “ingrijirea pacientului cu obezitate” pret 150 […]

2115 total views, 0 today

100 Euro

Vand lucrare licenta proteza totala acrilica

Vand proiect licenta tehnica dentara cu titlul ” proteza totala acrilica” sustinut in bucuresti, admis cu nota maxima. lucrarea cuprinde 5 capitole structurate in 87 […]

1261 total views, 0 today

Lucrari de diploma ptr. asistenti generalisti

Profesor nursing -concep/vand lucrari de diploma, orice tema pentru absolventi de scoli postliceale sanitare, asistent generalist. relatii la telefon- 0749219258 sau 0770710083

1379 total views, 0 today

Leave a Reply

To inquire about this ad listing, complete the form below to send a message to the ad poster.

Information about the ad poster

 • Listed by: Fit for Life
 • Member Since: Wednesday, 13-Feb-2013,

Other items listed by Fit for Life

Latest items listed by Fit for Life »

Best Classipress Child theme

Click here to purchase Jibo

Other Appthemes Themes

 • Premium WordPress Apps
 • AppThemes - Premium WordPress Themes
 • ClassiPress - Premium Classified Ads Theme
 • Clipper - A Coupon Management Application Theme for WordPress created by AppThemes